keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Viallinen munzee ja huoltotila (Maintenance)

Jotta kartalle ei jää viallisia munzeita, niin niistä on aina hyvä jättää ilmoitus. Kun munzee on saanut kaksi peräkkäistä ilmoitusta, joissa se todetaan vialliseksi tai mahdottomaksi paikantaa, se muuttuu huoltotilaan. Huoltotilassa olevia munzeita ei sitten kukaan tule turhaan skannaamaan. Varsinkin nyt kun mystiset munzeet ovat alkaneet vierailla useasti vihreissä munzeissa, nämä vikailmoitukset ovat muuttuneet entistä tärkeämmiksi. Turhia vikaviestejä ei kannata jättää toimiviin munzeihin.

Jätä vikaviesti

Lisää vikaviesti kännykässä
Voit jättää vikaviestin kännykän kautta seuraavalla tavalla.
  1. Selaile kartasta arkistoitava munzee, valitse se ja siirry munzeen tietoihin painamalla kartan ylälaidassa olevaa tietokenttää.
  2. Paina oikeassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä ja valitse avautuvasta valikosta Jätä viesti.
  3. Valitse viestikentän alta Tyypiksi Ei mahdollista paikantaa tai Tarvitsee huoltoa.
  4. Kirjoita tarvittaessa lyhyt viesti
  5. Lähetä huoltoviesti oikeassa yläkulmassa olevasta paperilennokin kuvasta.

Huoltotila

Huoltotilan merkki
Huoltotilassa olevat merkit näkyvät kartalla keltaisina karttamerkkeinä. Niiden julkaisijat saavat heti tiedon huoltotilaan siirtymisestä sähköpostiinsa. Jos munzee on toimiva, julkaisija voi käydä skannaamassa sen, jolloin se palautuu aktiiviseksi. Viallinen munzee on mahdollista siirtää Undeploy tilaan, eli sen voi poistaa kartalta. Merkin voi sitten myöhemmin vaihtaa ja julkaista uudelleen. Tarran vaihtaminen onnistuu premium jäseniltä ostettuja tarroja käyttämällä tai sitten tilalle voi tulostaa itse uuden tarran. Toinen vaihtoehto on viallisen munzeen arkistointi, jolloin se häviää pelista kokonaan eikä sitä saa enää julkaistua uudelleen.

Automaattinen arkistointi

Jos julkaisija ei ole reagoinut millään tavalla huoltotilassa olevaan munzeehen, se siirtyy automaattisesti arkistoon 30 päivän kuluttua. Tällä tavalla se poistuu kokonaan kartalta ja muut pelaajat voivat julkaista samalla paikalla uusia merkkejä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti