keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Munzeen arkistointi (Archive)

Arkistointi ominaisuus on omia julkaisuja varten, joiden koodit puuttuvat tai ovat rikki. Sitä käyttämällä kartalla näkyvän merkin eli munzeen saa arkistoitua, jolloin kyseinen merkki poistuu näkyvistä. Merkistä aiemmin saadut pisteet säilyvät kaikilla osapuolilla. Huomaa että arkistointi on pysyvä. Arkistoitua munzeeta ei saa enää palautettua takaisin käyttöön.

Milloin munzee kannattaa arkistoida?

Vihreät perusmunzeet kannattaa arkistoida heti, jos joku ilmoittaa, että koodi puuttuu kokonaan. Jos joku ilmoittaa, ettei pysty skannaamaan, niin vika voi olla skannaajassa tai koodissa. Tässä tapauksessa kannattaa odottaa kahta virheilmoitusta. Vihreän merkin tilalle voi helposti käydä julkaisemassa myöhemmin uuden merkin ja siitä saa taas uudet julkaisupisteet.

Muiden munzeiden, kuten esimerkiksi klaaniaseiden, hotellien, yms. kohdalla arkistointia ei kannata tehdä, sillä arkistoimalla menetät koodissa olleen erikoisominaisuuden. Arkistointia kannattaa tässä tapauksessa harkita vain siinä tapauksessa, että koodi on toisessa kaupungissa tai toisessa maassa.

Voit tulostaa myös uuden koodin

Vikaantuneen munzeen koodin voi tulostaa uudelleen ja käydä laittamassa se vanhan tilalle. Tämä tapa on suositeltava, kun kyseessä on erikoisempi munzee, kuten esimerkiksi timantti. Tätä tapaa voi myös käyttää vihreiden merkkien kanssa.

Arkistointi webselaimella

Mene sen munzeen tietoihin, jonka haluat arkistoida. Valitse Edit Munzee välilehti ja paina sieltä punaista Archive-nappia. Tämän jälkeen sinun pitää vielä vahvistaa arkistointi.

Arkistointi kännykällä

Voit arkistoida munzeen myös suoraan kännykällä. Selaile kartasta arkistoitava munzee, valitse se ja siirry munzeen tietoihin painamalla kartan ylälaidassa olevaa tietokenttää. Paina sitten oikeassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä ja valitse avautuvasta valikosta Arkistoi.

Helppo huijata lisäpisteitä

Monella tulee heti ensimmäisenä mieleen, että tämän on varsin helppo tapa huijata rajattomasti lisäpisteitä julkaisemalla ja heti perään arkistoimalla. Tämä ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista. Jos koodi arkistoidaan ennen kuin sen on joku toinen pelaaja skannanut, niin pelaaja menettää siitä saadut julkaisupisteet. Käytännössä pitää siis huijata kaverin kanssa tai sitten kahdella omalla tilillä.

Itse en ole kokeillut tätä huijausta, mutta saattaa olla, että pelin ylläpitäjät tarkkailevat pelaajien käyttäytymistä ja sulkevat väärinkäyttäjien tilit.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti