tiistai 20. lokakuuta 2015

Aloita pelaaminen

Pelin aloittaminen on helppoa. Tässä artikkelissa käydään läpi miten pääset aloittamaan pelaamisen ja skannaamaan ensimmäisen munzeen.

Sopivat laitteet

Peliä voi pelata kännykällä tai tabletilla, joissa on kamera,  GPS ja 3G- tai 4G-interneteys. Tuetut käyttäjärjestelmät ovat Android ja Apple

Lataa sovellus

Peliä pelataan puhelimelle tai tabletille ladattavalla ilmaisella sovelluksella eli appsilla. Se on saatavilla Android ja iPhone puhelimiin. Windows puhelimiin sovellusta ei ole enää saatavilla.

Lataa Android laitteelle
Ei enää saatavilla Windows puhelimiin
Lataa Apple laitteelle

Rekisteröidy

Rekisteröidy käyttäjäksi Munzee.com verkkosivulla.

Kirjaudu sovellukseen

Avaa sovellus puhelimella tai tabletilla ja kirjaudu sisään (Log In) aiemmin luodulla käyttätätunnuksella.
Login näkymä
Login näkymä

Vaihda kieli ja asetukset

Sovelluksen oletuskieli on englanti ja se pitää vaihtaa suomen kieleen. Lisäksi mailit voi muuttaa kilometreiksi. Näillä asetuksilla sovellusta on mukavampi käyttää.

Eli alla olevien kuvien mukaisesti vaihda Settings valikosta Language asetukseksi Finnish ja Units asetukseksi km. Tallenna asetukset lopuksi Save-napilla.
Valitse valikosta Settings
Vaihda asetuksia kohdasta Settings.
Kieliasetukseksi Finnish ja Units asetukseksi km
Vaihda Language Finnish ja Units km.

Ensimmäinen skannaus

Voit skannata munzeita painamalla sovelluksen aloitusruudussa olevaa m-ikonia, jonka on esimerkkikuvassa rajattu punaisella. Oikean puoleisessa kuvassa näkyy skannausnäkymä. Munzee on skannattu onnistuneesti, kun ruudulle ilmestyy vaaleansininen ruutu ja kännykkä piippaa. Skannauksen jälkeen ruudulle tulee ilmoitus, että munzee on skannattu onnistuneesti. Kannattaa tutustua myös Koodien skannaus vinkit blogikirjoitukseen.
Skannaa painamalla m-ikonia, joka on rajattu punaisella.
Skannaa painamalla m-ikonia.
Skannausnäkymä
Skannusnäkymä

Säädä suodatin

Tökkää skannausnapin oikealla puolella olevaa Suodatin-ikonia.  Valitse Fyysiset-valikko ja tökkää ruudun alalaidasta Kaikki ja sitten Tallenna. Tee sama operaatio myös Virtuaaliset-valikossa. Tämän jälkeen näet kartalla kaikki julkaistut merkit. Voit lukea lisää suodattimista täällä.

Skannaa suosituskoodi

Voit halutessasi skannata minun suosituskoodini blogin oikeasta laidasta. Sinä saat siitä 50 pistettä ja hyvän startin peliin. Minulle kertyy 10 pistettä jokaista 100 skannaamaasi munzeeta kohden. Kiitos!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti