keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Kolikot (Coinz)

Munzee kolikot ovat suunnilleen kahden euron kokoisia metallisia keräilykolikoita. Rajoitettuja eriä julkaistaan satunnaisesti sekä kuukausittain 2 kolikkoa sisältäviä MunzPakeja. Kolikoihin on painettu erilaisia munzee neulojen kuvia. Niissä olevia koodeja voi vaihdella pelaajien kesken ja niiden avulla voi seurata skannattujen merkkien reittejä. Esimerkiksi FlatRob-kolikon voi asettaa seuraamaan vain keräämiäsi FlatRob-merkkejä tai sitten kaikkia merkkejä.

Osta kolikoita

Voit ostaa kolikoita Munzee Storesta. Coinz Of The Month paketteja julkaistaan kerran kuussa ja niitä on myynnissä niin kauan, kuin tavaraa riittää. Paketissa on kaksi erilaista kolikkoa ja se maksaa 15 dollaria + postikulut. Satunnaisia erikoiskolikoita on saatavissa kaupasta rajoitettu määrä. Julkaisuajankohta ilmoitetaan ennakkoon munzeen blogissa ja hinta on yleensä 10 dollaria kappale.

Löydä kolikko

Voit löytää toisten pelaajien kolikoita kirjoittamalla kolikossa oleva koodi kännykän Munzee sovellukseen. Et saa kolikkoa itsellesi, etkä voi käyttää sen ominaisuuksia. Saat vain merkinnän listaan, että ole löytänyt kyseisen kolikon. Valitse sovelluksesta Työkalut->Discover Coin ja kirjoita avautuvaan ikkunaan toisen pelaajan kolikossa oleva koodi. Tämän jälkeen toiselle pelaajalle lähtee kolikon löytymisestä ilmoitus, joka hänen pitää hyväksyä.

Löytyneet kolikot listautuvat nettiselaimessa profiilisi alle kohtaan Coins->Discovered Coins

Hyväksy löydetty kolikko

Horoskooppi kolikko
Kun toinen pelaaja löytää kolikkosi koodin ja kirjoittaa sen löydettyjen koodien joukkoon, kolikon omistaja saa asiasta hyväksymispyynnön. Kännykästä se löytyy kohdasta Työkalut->Coin Discovery Requests. Pyynnön kohdalla pitää pyyhkäistä vasemmalle, jolloin tulee näkyviin Accept, eli hyväksy ja Decline, eli hylkää -napit. Nettiselaimella pyynnöt voi hyväksyä Coins->Discover Requests valikosta.

Aktivoi kolikko

Voit aktivoida ostamasi kolikon käyttöösi nettiselaimella profiilisi alta kohdasta Coins->Own Coins->Activate New Coin. Kirjoita kolikossa oleva koodi Coin Code -kenttään ja paina Link To My Account -napista. Aktivoidun kolikon kohdalla voi määrittää merkkien seurannan päälle tai pois.

Lista olemassa olevista kolikoista

  1. Birthday Rob
  2. Candy Heart
  3. Challenges in the Pines
  4. Dragon
  5. Earth Day
  6. Event Indicator
  7. Evolution Pin
  8. Flat Rob
  9. Leprechaun
  10. Lone Star Bash 2016
  11. Longsword
  12. Munzee Pin
  13. Muscle Car
  14. MVM Pin
  15. Mystery Pin
  16. Places Pin
  17. Recycle Icon
  18. Shamrock
  19. Sillyman
  20. Spectacular 6th Birthday
  21. Unicorn
  22. World Turtle Day
  23. Yeti
  24. ZeeOps
  25. Zodiac Pin

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti