maanantai 4. heinäkuuta 2016

Miten hankin merkkejä ja krediittejä?

Munzee ylläpitää omaa nettikauppaa Freeze Tag Store, josta saa ostettua pelimerkkejä ja oheistuotteita Munzee, Wallabee, Eventzee ja Runzee peleihin. Merkkejä voi ostaa myös jälleenmyyjien nettikaupoista.

Ansaitse merkkejä

Mikäli merkkeihin ei halua panostaa rahallisesti, niitä voi ansaita pelaamalla. Virtuaalimerkkejä ja krediittejä saa palkinnoksi klaanisodista. Mitä korkeammalle tasolle klaani pääsee, sitä paremmat palkinnot pelaajat saavat. Klaanisodista saa palkkioiksi klaaniaseita, joita on mahdollista saada vain klaanisodista.

ZeeOp operaatioita onnistuneesti pelaamalla ansaitsee ennalta ilmoitetut palkinnot, eli krediittejä, virtuaaleja ja tai Zeecretaseita. Zeecretaseita on mahdollista saada vain ZeeOps-operaatioista.

Munzee ilmoittaa virallisessa blogissaan erilaisista kampanjoista, joiden aikana tiettyjä merkkejä keräämällä voi hyvällä onnella saada ilmaisia krediittejä.

Voita merkkejä 

Onnenpyöriä, eli Prize Wheel -merkkejä skannaamalla saatat voittaa 10 pistettä + satunnaisen krediitin, pommin tai virtuaalimerkin.

Munzeen virallisessa blogissa järjestetään satunnaisesti kilpailuita, joissa pelaajien kesken arvotaan merkkejä.

Osallistumalla eripuolilla maailmaa järjestettäviin tapahtumiin. Osallistumisesta voidaan palkita virtuaaleilla tai krediiteillä. Palkkioita saa vain siinä tapauksessa, että järjestäjä on ostanut tapahtumalleen pelaajapalkkiot.

Joskus merkkejä voi saada myös kartalla kiertävistä spesiaalimerkeistä tai muista ennalta ilmoitetuista pelimerkkien keräyskampanjoista.

Perusmerkit

Vihreitä perusmerkkejä pystyy luomaan pelin webversion kautta ilmaiseksi ja ne voi tulostaa itse tarra-arkille.

Perusmerkkejä saa myös ostettua Munzeen omasta kaupasta. Niitä on tarjolla valmiiksi tulostettuina tarra-arkkeina tai yksittäisinä kuvallisina tarroina. Näitä perusmerkkejä saa ostettua myös jälleenmyyjiltä.

Virtuaalimerkit

Munzeen nettikaupassa on tarjolla virtuaalimerkkejä, virtuaalivärejä, virtuaalijalokiviä ja sosiaalisia merkkejä. Tarjolla on MVM, Virtual Resortteja, Surprise Munzeita, Flat Robeja ja sosiaali munzeita. Kannattaa huomata, että virtuaaliväri on vain virtuaalimerkin lisäominaisuus, eli sitä ei voi suoraan julkaista

Premium tilauksen yhteydessä saa neljä MVM virtuaalia sekä motellin.

Krediitit

Nettikaupassa on myynnissä, suoraan julkaistavien merkkien lisäksi, myös krediittejä, joilla voi muuttaa perusmerkit esimerkiksi timanteiksi. Jotta näitä krediittejä voi julkaista, niiden pohjalla pitää siis olla fyysinen tai virtuaalinen perusmerkki. Kannattaa huomata, että myynnissä oleva polkumerkit (trails), ovat yksittäisiä krediittejä, eli yhdellä krediitillä voi muuttaa yhden perusmerkin trail-merkiksi. Kokonainen polku muodostuu viidestä merkistä, eli siihen tarvitaan viisi trail-krediittiä.

Harvinaisemmat merkit

Edellä mainittujen merkkien lisäksi on olemassa merkkejä, joita on mahdollista saada vain kuukausimaksullisen Munzpakin kautta, kuten esimerkiksi topaasit.

Kartalla kiertäviä, mytologisia merkkejä kuten lohikäärmeitä myydään vain ennalta ilmoitettuina aikoina. Erilaisia mytologisia merkkejä tulee ennalta ilmoitettuun aikaan rajoitettuja eriä.

Muut ostettavat pelin osat

Nettikaupasta löytyy myös kulkukoiria ja virtuaalisia pommeja.

Maksutavat

Munzeen omassa kaupassa maksun voi suorittaa Paypalin kautta. Munzpakin tilaaminen vaatii luottokortin. Jälleenmyyjien maksutavat vaihtelevat, mutta uskoisin että kaikissa käy ainakin luottokortit.

Toimituskulut

Munzeen pelimerkeissä eli krediiteissä ja virtuaalimerkeissä, ei ole toimituskuluja. Fyysistä merkeistä ja oheistuotteista jotuu maksamaan erilliset muutaman dollarin toimituskulut. Jälleenmyyjien toimituskulut vaihtelevat.

Palautusoikeus

Munzeen omassa nettikaupassa sanotaan, ettei tuotteilla ole palautusoikeutta. Viallisien tuotteiden kohdalla kannattaa olla suoraan yhteydessä Munzeen tukeen. https://www.munzee.com/contact/

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti